BÆREDYGTIGHED
BECAUSE TOMORROW MATTERS

BÆREDYGTIGHED

Hos Blåkläder har bæredygtighed altid været dybt forankret i vores arbejde. Siden begyndelsen i 1959 har vi fokuseret på at producere arbejdstøj, der holder.
Vores tilgang til bæredygtighed er vokset med tiden, og det gennemsyrer
nu hver en del af vores verdensomspændende organisation.
Vi tror på bæredygtighed. Fordi i morgen betyder alt.

BLÅKLÄDER'SBÆREDYGTIGHEDSRAPPORT
LÆS DEN NU

VORES GRØNNE FABRIKKER

Bæredygtighed ligger i Blåkläders DNA. Derfor er vi ekstra stolte over, at vores fabrik i Myanmarhar opnået topkarakteren LEED Platinum. Det er det højeste niveau i LEED Green Buildings certificering for miljømæssige bæredygtige konstruktioner. Dette indebærer en stor fremgang for vores igangværende og fortsatte bæredygtighedsarbejde.

 

VI TAGER SOCIALT ANSVAR

For os hos Blåkläder handler bæredygtighed om mere end blot miljømæssige aspekter. Vores CSR-politik er tydelig: Samfundsansvar og social bæredygtighed er det, der virkelig definerer os. Derfor synes vi, at det er en selvfølge at have en tryg beskæftigelse, adgang til sundhedscenter og langsigtet støtte til de lokale samfund, hvor vi driver virksomhed.

 

FOR OS ER DET EN LANGSIGTET INDSATS

Solen er en forudsætning for vores menneskelige eksistens og en næsten uendelig energikilde med lille klimapåvirkning. Med solpaneler, vandkølede klimaanlæg og mindsket Vandforbrug tager vi et langsigtet ansvar for produktionen af vores tøj og dens klimaaftryk.

 

BÆREDYGTIGTRANSPORT

Alle vores containere er fyldt til randen

OVER 60 ÅRS DEDIKATIONTIL BÆREDYGTIGT ARBEJDSTØJ

KVALITET

Hos Blåkläder ved vi, at det vigtigste parameter for at mindske klimapåvirkningen er, at vores arbejdstøj benyttes så meget og så længe som muligt. Et stykke tøj af høj kvalitet giver et mindre forbrug af beklædningsdele pr. person. Vi ved også, at høj kvalitet altid fører til reduceret klimapåvirkning, eftersom det minimerer brugen af transporter, råvarer og andre ressourcer i produktionskæden. Ved at vælge det rette materiale til hvert stykke tøj.

LÆS MERE

CERTIFICERINGER

Hos Blåkläder er vi dedikerede til hele tiden at gøre vores virksomhed mere bæredygtig, skridt for skridt, dag for dag. At blive en fuldt ud bæredygtig virksomhed sker dog ikke fra den ene dag til den anden, for bæredygtigt arbejdstøj omfatter langt flere faktorer end blot tøjets kvalitet.

LÆS MERE

KEMIKALIER

At benytte en kemisk blanding for at give et stykke tøj specifikke egenskaber lyder måske ikke som en specielt god idé, men nærmere som noget, der bør undgås. Men når det færdige stykke tøj skal beskytte brugeren mod risici såsom varme, flammer eller stænk fra kemikalier, er vi nødt til at tænke anderledes.

LÆS MERE

EN BÆREDYGTIG POSITION

For os hos Blåkläder er bæredygtighed centralt, og vi er overbevist om, at dette går hånd i hånd med gode forretninger. Med en forlænget livscyklus i hvert stykke tøj og en ansvarlig produktion kan vi nemlig lave bedre produkter, der holder længere. Vil du vide mere om vores bæredygtighedsarbejde, besvarer jeg gerne dine spørgsmål.

 

ANN CARLSSON
SUSTAINABILITY MANAGER

ann.carlsson@blaklader.com

BETTER COTTON INITIATIVE

LÆS MERE

SORTIMENT

TJEK DET UD!

WEBSHOP TIL DIN VIRKSOMHED

LÆS MERE
Kundeservice:

+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Åbningstider

Mandag-torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark


© 2022 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes