poster
BECAUSE TOMORROW MATTERS

En voksende befolkning. Fælles og begrænsede ressourcer. Det giver os et klart ansvar for hver dag at arbejde for, at fremtidige generationer bidrager til en cirkulær økonomi og forbrug, der holder ressourcerne inden for samfundets kredsløb i stedet for at blive affald.

VORES VÆRDIER

NEJ, NEJ, NEJ, JA.

At bestræbe sig på bæredygtighed er hårdt arbejde, med store udfordringer og barske beslutninger. For hvert ja er der tusindvis af nej’er. Vi gør dette hårde arbejde for vores kunder. Vi prøver, fejler og lærer, vi tager de hårde valg og de upopulære beslutninger. Vi siger nej – så du ikke behøver at gøre det.

Blåkläder er en familieejet virksomhed, hvilket vi altid har værnet om – ligesom alle andre, der arbejder i virksomheden; som vi ville gøre med alle medlemmer af vores familie. Med en masse kærlighed, høje forventninger og den nødvendige støtte til at nå det fulde potentiale. Men først og fremmest ønsker vi at være en sund virksomhed, stærke og fulde af selvtillid – robuste nok til at sige nej. I dag og i morgen.

Gennem tre generationer har vi gået vores egne veje – og mere til for at etablere en langsigtet ansvarlighed og holdbarhed i alle led af vores værdikæde og selv den mindste detalje i vores produkter. Vi tror på, at en bæredygtig virksomhed ikke er noget, vi er eller ikke er. Det er en langvarig proces med konstant optimering af vores virksomhed til gavn for ”People, Planet, Profit”, mennesker, vores planet og økonomien.

Vi siger nej til overforbrug af dårligt arbejdstøj. Vi siger nej til kortsigtede fortjenester, forhastede beslutninger, midlertidige beslutninger og hurtige løsninger. Vi siger ja til langtidsholdbare produkter, relationer og partnerskaber. For os er det den eneste bæredygtige vej fremad.

Vi siger nej til mange ting. Sig tak senere.

VI SIGTER MOD FULD MADE IN GREEN-CERTIFICERING

I første omgang kan 14 af vores mest solgte modeller bryste sig af det eftertragtede STeP by Oeko-Tex MADE IN GREEN-label. Inden udgangen af 2024 skal halvdelen af vores produkter kunne bryste sig af samme.

VORES GRØNNE FABRIKKER

Bæredygtighed ligger i Blåkläders DNA. Derfor er vi ekstra stolte over, at vores fabrik i Myanmarhar opnået topkarakteren LEED Platinum. Det er det højeste niveau i LEED Green Buildings certificering for miljømæssige bæredygtige konstruktioner. Dette indebærer en stor fremgang for vores igangværende og fortsatte bæredygtighedsarbejde.

VI TAGER SOCIALT ANSVAR

For os hos Blåkläder handler bæredygtighed om mere end blot miljømæssige aspekter. Vores CSR-politik er tydelig: Samfundsansvar og social bæredygtighed er det, der virkelig definerer os. Derfor synes vi, at det er en selvfølge at have en tryg beskæftigelse, adgang til sundhedscenter og langsigtet støtte til de lokale samfund, hvor vi driver virksomhed.

FOR OS ER DET EN LANGSIGTET INDSATS

Solen er en forudsætning for vores menneskelige eksistens og en næsten uendelig energikilde med lille klimapåvirkning. Med solpaneler, vandkølede klimaanlæg og mindsket Vandforbrug tager vi et langsigtet ansvar for produktionen af vores tøj og dens klimaaftryk.

poster
KORT OG EFFEKTIVLEVERANDØRKÆDE

Vi holder antallet af partnere i vores forsyningskæde på et minimum. Vi tror på, at nøglen til dybt bæredygtigt arbejde i en forsyningskæde er tætte relationer med alle leverandører. Et begrænset antal nøje udvalgte leverandører er grundlaget for høj gennemsigtighed i en forsyningskæde. Det samlede antal leverandører til Blåkläder er mindre end 100. I vores branche er det ikke usædvanligt, at virksomheder har 5-10 gange så mange. Fra vores synspunkt er dette den eneste rigtige måde at gøre det på.

EN BÆREDYGTIG POSITION

For os hos Blåkläder er bæredygtighed centralt, og vi er overbevist om, at dette går hånd i hånd med gode forretninger. Med en forlænget livscyklus i hvert stykke tøj og en ansvarlig produktion kan vi nemlig lave bedre produkter, der holder længere. Vil du vide mere om vores bæredygtighedsarbejde, besvarer jeg gerne dine spørgsmål.

ANN CARLSSON
SUSTAINABILITY MANAGER

ann.carlsson@blaklader.com

Customer service:
+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Opening hours

Monday-Thursday 08:00-16:00

Friday 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Privatlivs politik

© 2024 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes