Sikkerhedssko til alle brancher

Brugen af sikkerhedssko er afgørende for at undgå skader på arbejdspladser med forhøjet risiko for ulykker forårsaget af skarpe genstande, hårde stød, tunge løft og vrid. Uanset om du arbejder indenfor byggeri som tømrer, elektriker, murer eller arbejder i et servicefag som mekaniker eller i en industriel produktion hvor sikkerhedssko er påkrævet, så har vi den perfekte sko på lager til dig.

Blåkläder producerer sko på vores egne fabrikker, og vi har udviklet vores egen læst helt fra bunden. Vi har fuld kontrol over hver eneste detalje i sikkerhedsskoene. Med sikkerhedssko fra Blåkläder kan du føle dig sikker på arbejdspladsen og passe godt på dine fødder og krop, så de kan klare selv de hårdeste arbejdsdage.

Lette sikkerhedssko designet med specialister

Vores letvægtssikkerhedssko er ideelle til dem, der har brug for ekstra beskyttelse, men stadig ønsker komfort og bevægelighed. Vægt er ofte en afgørende faktor, især for dem, der arbejder mange timer hver dag. Vores lette sikkerhedssko er designet med avancerede materialer i samarbejde med Camp Pro som er specialister indenfor ortopædi.

Fokus er på perfekt ergonomi ved korrekt vægtfordeling, stødabsorbering og optimal stabilisering af foden. Blåkläders arbejdsssko kombinerer holdbarhed med letvægtsegenskaber, hvilket giver dig den nødvendige beskyttelse uden at føle dig begrænset. Korrekt brug af sikkerhedssko vil reducere træthed, øge din produktivitet og lindre typiske arbejdsskader som knæ- og hofteproblemer, lændesmerter, hælsporer og rygproblemer.

Pris og kvalitet hænger sammen, så leder man efter en billig sikkerhedssko skal man tænke sig godt om inden man vælger. Ved at vælge en sko af høj kvalitet får du også en sko der holder meget længere og passer bedre på dine fødder og din krop.

Arbejdssko med mange funktioner og egenskaber

Arbejdssko er en vigtig investering for enhver professionel, der udfører opgaver, der kræver ekstra beskyttelse af fødderne. Vores udvalg af arbejdssko omfatter alt fra vandtætte sikkerhedssko og -støvler til åndbare sikkerhedssandaler, der passer til forskellige arbejdsmiljøer og sæsoner. Kravler du eksempelvis meget på stiger, er det vigtigt at sikre sig at din sikkerhedssko har stigegreb. Sidder du meget på knæ, så vælg en sikkerhedssko med ekstra tåforstærkning.

Med de forskellige krævende certificeringer og funktioner som sømværn, tåværn og freelock lukning sikrer vores arbejdssko, at du er beskyttet mod potentielle farer på arbejdspladsen, samtidig med at du opretholder komfort og bevægelighed. Uanset om du arbejder indendørs eller udendørs, i varmt eller koldt vejr, har vi arbejdssko, der passer til dine behov. Til efteråret får vi også flotte sikkerhedssko der ligner sneakers.

Kvinder bruger også sikkerhedssko – selvfølgelig!

Kvinder har ofte mindre fødder end mænd, og for ikke at gå på kompromis med komfort og pasform i vores sikkerhedssko til damer, anvender vi damelæst til størrelse 35-39, en mellemlæst til str. 40-41, og herrelæst til str. 42-48. Vi har derfor ikke deciderede damemodeller og herremodeller. Vores sortiment af sikkerhedssko passer til både damer og herrer.

De er designet med fokus på både sikkerhed og æstetik, hvilket giver dig mulighed for at føle dig tryg og samtidig se godt ud på arbejdspladsen. Vi forstår, at mænd og kvinder har forskellige behov og præferencer, når det kommer til fodtøj. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af sikkerhedssko til damer og herrer i forskellige stilarter og til de mange forskellige erhverv, hvor sikkerhedssko er påkrævet.

FAQ om sikkerhedssko

Findes der forskellige pasform og bredde på sikkerhedssko?

Ja, vores sko er udviklet med forskellig pasform, så der findes noget for alle fødder. Blåkläder har sikkerhedssko med ekstra bred pasform, bred pasform og normal pasform. Derudover anvender vi damelæst til str. 35-39, mellemlæst til str. 40-41 og herrelæst til str. 42-48.

Kan jeg bruge mine egne indlægssåler i jeres sikkerhedssko?

Det er muligt at udskifte indlægssålen i vores sikkerhedssko. Vi sælger løse indlægssåler, og anbefaler altid at du bruger de indlægssåler der passer til skoen.

Hvornår skal jeg bruge sikkerhedssko, og hvilke sko er egnet til min branche og jobfunktion?

Inden du vælger en sko, er det vigtigt at du finder ud af hvilke krav der gør sig gældende på din specifikke arbejdsplads. Der findes forskellige EN-standarder og gældende normer for sikkerhed indenfor forskellige brancher.

Se vores oversigt over hvilke egenskaber de forskellige klassificeringer af sko har

Her er en oversigt over vores forskellige kollektioner, og hvilke områder de passer godt til.

STORM-kollektionen – den ultimative sko til vinter og ekstra krævende omgivelser. Storm har et overlegent greb på sne og is, og holder dine fødder varme i ekstreme minusgrader. Velegnet til udendørs arbejde indenfor bygge og anlæg, transport, vedligeholdelse, reparation og drift

Elite-kollektionen – en komfortabel og holdbar sko med mange modeller til både sommer og vinter. Velegnet til arbejde indenfor bygge og anlæg, transport, vedligehold, reparation og service.

Gecko-kollektionen – en sko i høj kvalitet lavet delvist af genbrugsmateriale. Med beskyttelse omkring KPU-overdelen for at modstå barske miljøer. Skoen er velegnet til håndværkere inden for bygge og anlæg, transport, vedligehold, reparation og service.

Retro-kollektionen – en all-round sko der har høj slidstyrke, et klassisk look og komfort. Velegnet til brug indenfor bygge og anlæg, transport, vedligehold, reparation og service.

Cradle-kollektionen – en fleksibel sko med tekstiloverdel og freelock-lukning. En arbejdssko der er godt egnet til arbejde med service, lager, logistik og industri.

Hvordan udskifter jeg freelock, hvis den er gået i stykker?

Får du brug for at udskifte din freelock-lukning, har vi lavet en udførlig guide, så du nemt selv kan reparere din freelock. Det er muligt at købe simple reparationskit til freelock sko og freelock støvler.

Tekst og videoguide til reparation af freelock

Kan man blive fritaget for brug af sikkerhedssko?

Nej, man kan ikke blive fritaget, når det er påkrævet at bruge sikkerhedssko. Det kan du læse mere om hos Arbejdstilsynet.

46 varianter fundet

SPRINTER Sikkerhedssko S1

24020000

SPRINTER Sikkerhedssko S1

1373.75:-

Inkl. moms

  • Sort/
Limegrøn
  • Sort/
High Vis Orange
  • Sort/
Mellemgrå

Sammenligne

Cradle Sikkerhedssko S3

24380000

Cradle Sikkerhedssko S3

1873.75:-

Inkl. moms

  • Armygrøn/
Gul
  • Sort/
High Vis Gul

Sammenligne

Elite Sikkerhedsstøvlet S3 med vandtæt membran

Sammenligne

Cradle Sikkerhedsstøvlet S1P

24430000

Cradle Sikkerhedsstøvlet S1P

1811.25:-

Inkl. moms

  • Sort/
Mellemgrå

Sammenligne

Storm sikkerhedssko S3 med vandtæt membran

Sammenligne

Storm Sikkerhedsstøvlet S3 med vandtæt membran

Sammenligne

Storm Sikkerhedsstøvlet S3 med vandtæt membran

Sammenligne

Asfalt Sikkerhedssko S2P Varmeresistent

24850000

Asfalt Sikkerhedssko S2P Varmeresistent

1998.75:-

Inkl. moms

  • Sort

Sammenligne

STRIKER Sikkerhedssko S3

24860000

STRIKER Sikkerhedssko S3

2123.75:-

Inkl. moms

  • Skovgrøn/
Rust
  • Mørk Marineblå/
Limegrøn
  • Sort/
Limegrøn

Sammenligne

Storm sikkerhedsvinterstøvle S3 med vandtæt membran

Sammenligne

Customer service:
+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Opening hours

Monday-Thursday 08:00-16:00

Friday 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Privatlivs politik

© 2024 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes