WE ARE NOT PERFECT, BUT WE ARE ALWAYS TRYING

Vi ved godt at vi ikke er perfekte, men vi ved også, at det er vores ansvar at gøre hvad vi kan, for at blive den bæredygtige virksomhed vi bestræber os efter. Vi er en del af tekstilindustrien, og derfor bærer vi også et ekstra ansvar på grund af vores ressource-tunge operationer. Og af samme årsag, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten - vores tøj vil derfor altid være så holdbart og slidstærkt som muligt.Vi arbejder hårdt på, at mindske de negative miljømæssige følger af produktionen. Alt fra kemikalier, varme- og elforbrug samt transport kontrolleres og begrænses. Det er vores ultimative ansvar, at vi aldrig læner os tilbage, men i stedet gør hvad vi kan, for at forbedre os dag efter dag.

Vi tror meget på det fælles ansvar gennem hele produktionen, og arbejder på at sikre, at alle vores medarbejdere har glæde af et positivt og sikkert arbejdsmiljø med gode forhold. For at have kontrol over hele værdikæden, ejer vi vores egne fabrikker og udvælger leverandører med stort omhu. Hvilket vi har gjort i over 20 år.

Vi ved at vi kan gøre mere, og det er den viden der driver os til at tage mere ansvar for vores produktion og miljø.


Ved spørgsmål eller mere information, kontakt venligst:
kundeservice@blaklader.com
+45 98337711

  • CSR - Corporate Social Responsibility

    Vi tager vores miljø og social ansvarlighed fra produktkoncept til færdig produkt, salg og logostik. Vi udvikler vores sociale og miljømæssige indsats gennem langsigtet samarbejde med vores leverandører.