poster
ARBEJDE HOS BLÅKLÄDER

VIL DU VÆRE EN DEL AF NOGET FANTASTISK?

Kom og arbejd hos os! Blåkläder er en virksomhed, der med sit lokale touch er kommet langt med at overtage den store verden af ​​arbejdstøj. Vi er en internationalt sammenhængende gruppe på omkring 350 familiemedlemmer i 16 forskellige lande, som sætter mangfoldighed, virksomhedskultur, bæredygtighed og kvalitet i alt, hvad vi gør, øverst på prioritetslisten.

I de sidste ti år har vi tredoblet vores omsætning, og alt tyder på, at salgskurven fortsætter opad. I Svenljunga, lige uden for Borås, foregår alt udviklingsarbejde, lige fra produktudvikling og logistik til lager og markedsføring. Store dele af vores samlede sortiment produceres i øjeblikket på vores fabrikker i Asien, som vi er stolte af, da de på én gang gør en forskel socialt og producerer bæredygtigt arbejdstøj.

Blåkläder er en fremsynet iværksættervirksomhed med familiefølelser. Her har du alle muligheder for at gå så langt, du vil, og udvikle dig, hvis du har viljen, evnerne og udholdenheden.

Velkommen til os hos Blåkläder – her bliver du en del af noget fantastisk!


MERE END BARE ET JOB

Hos Blåkläder er vi helt overbeviste om, at alt er forbundet. Hvis livet fungerer, følger et frugtbart og inspirerende arbejdsliv med. Derfor investerer vi i vores medarbejderes trivsel og giver dem alle betingelser for at passe godt på sig selv.

Blåkläder er mere end bare et job; det er noget meget bedre. Her passer vi på os selv og hinanden.


VI LEDER ALTID EFTER NYE PERSONLIGHEDER!

Kan du ikke finde en ledig stilling, der passer til dig, eller har vi ikke én lige nu? Send en ansøgning, så vi let kan finde dig, når der er et job inden for dit ekspertiseområde!

Kundeservice:
+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Åbningstider

Mandag-torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

© 2023 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes