VORES HISTORIE
VORES HISTORIEDETTE ER VORES HISTORIE. DETTE ER BLÅKLÄDER.

Fra den ydmyge start i 1950’ernes Sverige til hele verdens snavsede værksteder, mudrede byggepladser, hårde arbejdsmiljøer, svejsestænk og gnister. Du finder Blåkläders arbejdstøj i høj kvalitet overalt.

Vi er kommet langt, men vi er langtfra færdige eller tilfredse.
Det følgende er vores historie. Nyd turen.

Vores historie
Det er det, vi tror på - Det er det, du får

VI HAR EN PASSION FOR KVALITET

Vi udfordrer konstant os selv for at forbedre os. Altid med en positiv holdning.

Vi er utrættelige i vores stræben efter at producere den højeste kvalitet og de højeste standarder. Vi tester igen og igen.

Vi udvikler smarte, langvarige løsninger, der er baseret på en dyb forståelse for vores kunders behov.

Vores historie
Vores historieBlåkläders mest ikoniske modeller gennem årene.
1959
1984
1992

Grundlagt med produktion i Sverige

Med rødderne solidt plantet i hjertet af den svenske tekstilindustri har Blåkläder en lang og stolt historie. Med mere end 60 år i branchen har vi en dyb og ægte viden om arbejdstøj.

Vores historie
VORES HISTORIEEn af Europas førende producenter af arbejdstøj

Blåkläder har produceret og solgt arbejdstøj siden 1959, oprindeligt på det svenske marked. Vi er nu en af Europas største producenter af arbejdstøj. Vi producerer omkring 4,5 millioner beklædningsgenstande om året på vores fabrikker. Ud over Sverige er vi repræsenteret i følgende lande: Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, Irland, Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland, Schweiz, Italien, Estland, Polen, Spanien, Island, Østrig, Canada, USA og Japan .

Vores historie
Vores produktionVORES FABRIKKER

Blåkläder producerer sine beklædningsgenstande på fabrikker, der er tæt knyttet til virksomheden. Produktionen i Vietnam blev startet i 1992, efterfulgt af Sri Lanka i 2006 og Myanmar i 2018.

Vores tætte forhold til fabrikkerne er en integreret del af vores bevidst bæredygtige produktion. Det sikrer, at vores beklædningsgenstande fremstilles under de højeste sociale, etiske og miljømæssige standarder. Vi overholder ikke blot nationale og internationale konventioner (FN og ILO), men også kvalitets- og bæredygtighedsstandarder, der konstant kontrolleres og gennemgås.

Vores mål er at forbedre den socioøkonomiske situation for de mennesker, vi arbejder med, og de samfund, hvor de bor. Vores relationer giver os uvurderlig viden om forholdene på produktionsenhederne, hvilket gør det muligt for os at opfylde vores forpligtelser.

Vi gør alt for at sikre, at vores tøj produceres under forhold, der sikrer medarbejderne en retfærdig fremtid. Vi sikrer også, at processer og procedurer er på plads for at garantere medarbejdernes sikkerhed, menneskerettighederne og miljøet.

Vores historie
vores ikonerDer er bukser, og så er der ikoner. Her er vores.
1984
2008
2017

DEN SANDE RYGRAD (1530)
Uden den var vi intet. Denne gamle klassiker er den sande rygrad i Blåkläder, og den er stadig under udvikling. En ægte klassiker med et holdbart/evigt design, der bogstavelig talt holder livet ud.