poster

BLÅKLÄDER ❤️ VM I HÅNDBOLD

Blåkläder elsker håndbold, og håndbold elsker Blåkläder. Derfor føles det langvarige partnerskab mellem os og mesterskaberne i herre- og damehåndbold som et naturligt og blomstrende match.

Vi elsker at være til stede dér, hvor vores fantastiske kunder føler sig hjemme. Og der er ikke meget, der slår håndboldens storslåede verdensmesterskaber (IHF). Håndbold er en af de hårdeste og mest ærlige sportsgrene! Disse kvaliteter gør håndboldens og Blåkläders DNA til et stærkt match.

Partnerskabet talte først Håndboldherrernes VM-sejr i starten af 2023. Nu gælder det kvindernes verdensmesterskaber, som skal spilles i Danmark, Norge og Sverige fra d. 29. november – 17. december 2023. Vi glæder os til at se jer!

SE KVINDERNE DYSTE I BLÅKLÄDER CHALLENGE 2.0!

Er I klar? Vi varmer op til et vildt VM 2023 ved at invitere fire internationale håndboldstjerner, Danmarks Simone Petersen, Norges Ingvild Kristiansen Bakkerud, Tjekkiets Markéta Jeřábková og Sveriges Emma Lindquist, til at dyste mod hinanden i seks nervepirrende udfordringer.

CHALLENGE 1: KLÆBEHANDSKE

HVEM HOPPER HØJEST?

Blåkläder Challenge 2.0 starter stærkt! Håndboldharpiks og arbejdshandsker må være en sand vinderkombi!

Hvem hopper højest og får arbejdshandsken til at blive hængende – Simone Petersen, Ingvild Kristiansen Bakkerud, Markéta Jeřábková eller Emma Lindquist?

CHALLENGE 2: HÆNG I BUKSEN

HVEM ER MEST UDHOLDEN?

Hvem kan hænge længst tid i et par arbejdsbukser? I anden challenge dyster Simone Petersen, Ingvild Kristiansen Bakkerud, Markéta Jeřábková og Emma Lindquist om vigtige point.

CHALLENGE 3: RAM SIKKERHEDSSKOEN

HVEM RAMMER BEDST?

Normalt skal de skyde forbi målmanden. Men i tredje challenge dyster Simone Petersen, Ingvild Kristiansen Bakkerud, Markéta Jeřábková og Emma Lindquist om at være den første til at ramme sikkerhedsskoen i håndboldmålet.

CHALLENGE 4: FIND KNAPPERNE

HVEM ER HURTIGST?

Håndboldspillere er måske knapt så begejstrede for arbejdsbukser som vi er.. Men i fjerde challenge skal Simone Petersen, Ingvild Kristiansen Bakkerud, Markéta Jeřábková og Emma Lindquist finde knapper i arbejdsbukser med MANGE lommer.

CHALLENGE 5: ARBEJDSTØJ PÅ TID

HVEM ER DET BEDSTE TEAM?

Håndboldkvinderne bruger sikkert mere tid i omklædningsrummet end de fleste. Men når man har bind for øjnene, er det godt med en makker. I femte challenge dyster Simone Petersen og Markéta Jeřábková mod Ingvild Kristiansen Bakkerud og Emma Lindquist.

CHALLENGE 6: SLÅ SØM I

HVEM ER MEST TAKTISK? – OG HVEM VINDER BLÅKLÄDER CHALLENGE 2?

I den sidste udfordring skal spillerne være stærke og taktiske! Hvem slår de rigtige søm i på det rigtige tidspunkt – Simone Petersen og Markéta Jeřábková mod Ingvild Kristiansen Bakkerud eller Emma Lindquist?

HUSKER DU HERRERNES BLÅKLÄDER CHALLENGE?

Gense Lukas Sandell fra Sverige, Mikkel Hansen fra Danmark, Kristian Bjørnsen fra Norge og Aron Pálmarsson fra Island til at dyste mod hinanden i BLÅKLÄDER CHALLENGE fra håndboldherrernes VM 2023 – en konkurrence i fire svære discipliner.

TAKTIK-CHALLENGE

Blåkläder Challenge er skudt i gang! I den første af fire konkurrencer sætter vi Mikkel Hansens, Lukas Sandells, Kristian Bjørnsens og Arons Pálmarssons taktiske evner på prøve.

UDHOLDENHEDS-CHALLENGE

I den anden af fire konkurrencer i Blåkläder Challenge skal de nordiske holdkammerater og kommende VM-modstandere, Lukas Sandell, Mikkel Hansen, Kristian Bjørnsen og Aron Pálmarsson afgøre, hvem der er mest udholdende.

PRÆCISIONS-CHALLENGE

Tredje konkurrence i Blåkläder Challenge er skudt af! Nu skal det afgøres, om de bedste præcisionsevner ligger hos Lukas Sandell (Sverige), Mikkel Hansen (Danmark), Kristian Bjørnsen (Norge) eller Aron Pálmarsson (Island).

STYRKE-CHALLENGE

Sidste del af Blåkläder Challenge! Nu bliver det en gang for alle afgjort, hvem der skyder hårdest. Lukas Sandell, Mikkel Hansen, Kristian Bjørnsen eller Aron Pálmarsson? Kig med.

Kundeservice:
+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Opening hours

Mandag-torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

© 2024 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes