poster

SÆT DIT PRÆG PÅ FREMTIDENS ARBEJDSTØJ!

Har DU det, der skal til, for at være en banebrydende testpilot og revolutionere fremtidens arbejdstøj sammen med kolleger fra alle verdenshjørner? Så er du mere end velkommen til at indsende din ansøgning for at få chancen for at blive en del Blåkläders næste generation af testpiloter!

KVINDELIGE PIONERER – DIN ROLLE SOM TESTPILOT

I 2016 åbnede Blåkläder for første gang dørene for kvindelige testpiloter. Vi  med en mission: at revolutionere vores kollektion af arbejdstøj til kvinder. Dengang var jeres respons for vild! Og vi blev guidet af rigtige brancheeksperter – dem, der går og arbejder i vores arbejdstøj hver dag.

Der er sket meget siden 2016. Vores sortiment til kvinder er vokset eksponentielt og omfatter nu hele spektret af Blåkläders arbejdstøj af høj kvalitet – i høj grad takket være de uvurderlige bidrag og feedbacken fra vores testpiloter.

Nu jagter vi den næste generation af testpiloter, som er klar til at forme fremtidens arbejdstøj. Det er tid til at råbe højt og drage ud på det fedeste eventyr!

Mød Annelie, vores første testpilot!

Du var en af ​​de første kvinder, der ansøgte om at blive testpilot i 2016.

Vil du dele et par af dine erfaringer fra dengang?

– Selvfølgelig! Jeg blev inspireret af tiltaget, og jeg synes stadig, det er en fed måde at udvikle produkter på. At arbejde tæt sammen med dem, der rent faktisk bruger tøjet, er en smart strategi, og det var enormt givende at være en del af branchens udvikling.

Ville du gerne have været i kontakt med andre kvindelige testpiloter eller kollegaer?

– På det tidspunkt var jeg den eneste kvinde på min arbejdsplads og savnede ofte at have en kvindelig kollega at diskutere tingene med, både hvad angår pasformen på mine arbejdsbukser og andre arbejdsrelaterede problemer. Jeg tror på, at det kan skabe mange positive effekter at give testpiloterne mulighed for at lære hinanden at kende.

HVAD SKER DER, NÅR JEG HAR ANSØGT?

Efter du har indsendt din ansøgning, modtager du en eksklusiv invitation til at deltage i vores referencegruppe. Ikke et helt almindeligt forum – det er et samlingssted for de bedste inden for deres felt. Her samles I, eksperterne, for at forme fremtidens arbejdstøj.

Men det er mere end det! det er også en platform, hvor testpiloter kan netværke og dele erfaringer. Kort sagt; Et forum for dygtige kvindelige branchekolleger fra hele verden.

Skal du også være med?

Customer service:
+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Opening hours

Monday-Thursday 08:00-16:00

Friday 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Privatlivs politik

© 2024 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes