poster
SØMMENE DER HOLDERDET HELE SAMMEN

Hvad der starter som en idé, udvikler sig oftest til noget fysisk.

KÆRLIGHEDSHISTORIEN BAG SØMMENE...

Rose-Marie har i 10 år været en ener hos Blåkläder. En ægte original! For mere end et årti siden lagde hun ud med at hjælpe kunder, som skulle bruge særligt og unikt arbejdstøj. Over tid rykkede hun over i rollen som produktudvikler – og blev dermed ansvarlig for at føre tilsyn med store dele af Blåkläders sortiment.

Som produktudvikler kickstarter hun udviklings- og designprocessen, samarbejder med teknikere og har hånd i hanke med prototyper og testfaser. Rose-Marie spiller en helt afgørende rolle, som sikrer, at det endelige produkt opfylder selv de højeste krav! Hun er, og fortsætter med at være, en ægte matchmaker hos Blåkläder. Med Rose-Marie ved roret vil alle håndværkerben altid kunne finde de perfekte bukser.

“Komfort og bevægelsesfrihed, både når vi sidder og bøjer os, må ikke stå i vejen for din arbejdsgang.”

SAMARBEJDSDREVET HÅNDVÆRK

Rose-Marie deler Blåkläders filosofi, når det handler om at lave bukser: funktionalitet, slidstyrke og design. På internationale workshops sørger vi for, at vores bukser ikke kun er funktionelle, men at de er skabt til at imødekomme nutidens håndværkeres behov.

“Rigtige håndværkere tester bukserne for at se, hvad der fungerer bedst for dem,” forklarer Rose-Marie. Med denne hands-on-tilgang sikrer vi, at Blåkläders bukser ikke kun er gode på papiret – de er den ægte vare, et ægte match, designet til håndværkere på tværs af alle brancher.”

2 ÅR FRA SKITSE TIL FØRSTE DATE

Bag hvert par Blåkläder-bukser gemmer sig en omhyggelig rejse fra idé til marked. Den tager cirka to år fra start til slut.

“Men det er det hele værd. Fra udvælgelsen af de bedste materialer til grundige tests. Vi lader processen tage den tid, der skal til, for at ramme helt rigtigt. Det hele er en del af vores mission om at levere arbejdstøj i topkvalitet til hårdtarbejdende fagfolk.”

JAGTEN PÅ DET BEDSTE

Med 46 størrelser, både til mænd og kvinder, og mange farver at vælge imellem kan du være sikker på at finde din eneste ene arbejdsbuks; såsom dem med ekstra lommer, dem med mere stretch for bevægelsesfrihed, dem med ekstra slidstyrke og holdbarhed, og dem, som beskytter mod naturens kræfter.

Rose-Marie forklarer, “Det handler om at designe arbejdsbukser, der føles som var de skræddersyede. Uanset om du leder efter bukser med eller uden sømlommer, i en mere enkel stil eller en model med ekstra slidstærke detaljer – vi har designet dem.”

TRÅDE TIL NYE HØJDER

Hvert stof, søm og lynlås bliver presset til det yderste i Blåkläders eget testlab. Fra slidtests og temperaturtests til uendelige ture i vaskemaskinen. Men der er også et andet vigtigt stykke af puslespillet:

FRI OG FREJDIG
“Komfort og bevægelsesfrihed, både når vi sidder og bøjer os, må ikke stå i vejen for din arbejdsgang. At sidde fast i løkker og kroge eller at føle sig begrænset, når man klatrer på stiger, påvirker din sikkerhed. Og det er i vores øjne ikke acceptabelt!”

GENOPFIND ARBEJDSTØJET
Blåkläder forstår vigtigheden af tilpasningsdygtigt arbejdstøj til skiftende vejrforhold. Når det bliver varmere, skal arbejdstøjet også ændre sig. Det skal være mere åndbart, have ekstra funktioner og bestå af materialer, som kan holde brugeren kølig.

Customer service:
+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Opening hours

Monday-Thursday 08:00-16:00

Friday 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Privatlivs politik

© 2024 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes