guide for craftman trousers

De perfekte håndværkerbukser. Svære at finde - umulige at leve uden.

Vi har 3.894 unikke par håndværkerbukser. De fleste vil højst sandsynlig være helt forkerte til dig. Det er vi klar over. Fordi det perfekte match af håndværkerbukser kan betyde forskellen mellem en god og en r** dårlig dag på arbejdet, så har vi udarbejdet Blåkläder Matchmakeren.

SØMMENE DER HOLDER DET HELE SAMMEN

At lave bukser er hårdt arbejde, og at lave gode bukser er endnu hårdere. Hos Blåkläder bruger vi flere år side om side med viljestærke mænd og kvinder, som i brændende passion udvikler og forbedrer vores håndværkerbukser. Men det handler ikke kun om arbejde; det er en kærlighedsgerning. Kærlighed til kvalitet. Sans for slidstyrke og holdbarhed. Passion for lommer og glæden ved funktionalitet. Sømmene binder det hele sammen og får det til at holde evigt.

SPEED DATE NOGLE AF VORES MEST ELSKEDE BUKSER


1750 HÅNDVÆRKERBUKS MED STRETCH

BUKSER SØGER BEN – KVALITET DÉR HVOR DET BETYDER NOGET

Som i ethvert godt forhold har vi tilføjet lidt ekstra kærlighed der hvor det virkelig betyder noget. Forstærket til at modstå det hårdeste, komfortable når du arbejder på knæene. Ubetinget kærlighed til alle.

• Fleksible
• Funktionelle
• Praktiske
• Findes i mørk marineblå, sort og mellemgrå

1998 HÅNDVÆRKERBUKS 4-VEJS STRETCH X1900

TROFASTE BUKSER SØGER HÅNDVÆRKER

At være sammen med én, der er ældre, kan have sine fordele. Du får kvalitet, der er grundigt afprøvet, funktionalitet elsket af tusinde andre, og et design, der er nærmest uændret gennem snart et halvt årti. Disse bukser er til den ægte håndværker – the real deal.

• Troværdige
• Slidstærke
• Smal pasform
• Findes i sort, mørk marineblå/sort og mørk grå/sort
• Psst.. De har vundet “Bedst i test ifølge Testfakta

7198 DAME HÅNDVÆRKERBUKS 4-VEJS STRETCH

HAVES: KOMFORT UDEN KOMPROMIS
SØGER: DIT SELSKAB

Intet udstråler selvsikkerhed som når du er i et tillidsfuldt forhold. Disse bukser vil både få hoveder til at vende sig og samtidig støtte dine knæ; alt sammen på én dags arbejde. Lad disse bukser holde godt om din bagdel, mens du klarer de tunge løft. Intet job er for hårdt til disse bad boys.

• Slidstærke
• Flotte
• Funktionelle
• Psst.. De har vundet “Bedst i test ifølge Testfakta

KANDIDATERNE DER STÅR I KØ…

DET PERFEKTE MATCH ER SVÆRT AT FINDE – MEN UMULIGT AT LEVE UDEN

Du ved, når du har fundet den eneste ene. Den der giver dig styrke i hvert et skridt du tager. Fleksible, når du har brug for plads, og kærlige, når du har brug for støtte. Hjælpsomme og robuste, når du er i knæ. Den der har din r*v, når det gælder. Det er ægte kærlighed, og det kan vare evigt. Det er det perfekte match. Det er håndværkerbukser fra Blåkläder.

DEN RETTE STØRRELSE TIL DET RETTE MATCH

Når du leder efter the one, så kan du ikke kun se på det ydre. Det er også det indre, der tæller. Dine ben, for eksempel.

Med Blåkläders fornyede størrelsesguide kan vi sikre dig det helt rette fit. Det er simpelt – du tager et par af dine favorit ex-bukser, måler dem og sammenligner dem med målene i størrelsesguiden – Og boom, så har du også den rette størrelse til dit pefekte match.

Men hey, hvis du kan, så smut en tur forbi din lokale Blåkläder-forhandler, og prøv dit match på. Så kan du sikre dig, at størrelsen, du vælger, har det helt rette fit og den komfort, du ønsker.

SE VORES NYE, ROMANTISKE FILM OM AT DATE BUKSER

Customer service:
+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Opening hours

Monday-Thursday 08:00-16:00

Friday 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Privatlivs politik

© 2024 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes