poster

BLÅKLÄDER GOES STRETCH

For os hos Blåkläder handler det altid om at udfordre det forudsigelige. Med over 60 års erfaring og omfattende viden om arbejdstøj, er det vores opgave at finde de bedste anvendelsesmuligheder til nye materialer. Vores helt nye kollektion i 4-vejs stretch er et klart bevis på det. Med dette bløde og fleksible materiale oplever du høj komfort og fleksibilitet kombineret med CORDURA®-stretch for forbedret slidstyrke. Når først du har prøvet dem, er det svært at forestille dig andet.

STRETCH IT!4-VEJS STRETCH TIL DAMER
KLAR TIL ARBEJDSTØJ I HØJ KVALITET?FIND FORHANDLER
STRETCH IT!KOLLEKTION AF 4-VEJS STRETCH

STRETCH THE WORLD

Bevægelsesfrihed, slidstyrke og komfort, Dine muligheder er uendelige med en stretch buks fra Blåkläder. Vil du have alt dette, spiller det ingen rolle hvilket fag du arbejder med, for vi har udviklet en række stretch bukser til de forskellige brancher, hvor efterspørgslen har været høj. Tøv ikke og gør som Blåkläder – go stretch! 

GÅ IKKE GLIP AF VORES ANDRE KOLLEKTIONERSE DEM HER!

VORES SORTIMENT

af arbejdsbukser enten med stretchpaneler eller helt i stretch, hvor kvalitet, funktion og komfort går op i en højere enhed. Vil du have alt dette, spiller det ingen rolle hvilket fag du arbejder med, for vi har udviklet en række bukser til de forskellige brancher, hvor efterspørgslen har været høj. 

I de seneste år har vi set hvordan stretch er blevet standard i næsten alle beklædningsgenstande med en smallere pasform. Jeans producenter har længe tilføjet det i deres slim-fit modeller. De førende mærker af professionelt arbejdstøj ved, at tøj skal være fleksibelt til krævende arbejdsstillinger.

Moderne fagfolk i dag sætter pris på arbejdstøj med funktionelle detaljer, der samtidig har en god og komfortabel pasform. Den overlegne bevægelsesfrihed, som dette materiale giver, betyder utallige anvendelsesmuligheder. Materialet indarbejdes derfor i fremtidige kollektioner, da det giver en fremragende komfort, fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

GRUNDIG TEST FØR LANCERINGEN ER VIGTIG FOR BLÅKLÄDER

Blåkläder har altid ført an i materialeudvikling, og produkterne gennemgår omhyggelige og grundige tests. Bæredygtighed, holdbarhed og lang levetid er nøglefaktorer, der skal være opfyldt, før et nyt materiale godkendes til brug i produktionen.

De nye arbejdsbukser er fremstillet i et fantastisk 4-vej stretch materiale med fokus på bevægelsesfrihed, komfort og funktion, og her spiller materialet hovedrollen. En kombination af 4-vejs stretch med 360° bevægelsesfrihed, forstærket med CORDURA®-stretch for øget slidstyrke og holdbarhed i områder med høj slitage, er det perfekte valg for håndværkeren med høje krav til funktionalitet, kvalitet, komfort og design. Bukserne har avancerede detaljer og praktiske lommer med CORDURA® forstærkning, en lårlomme med lynlås og læg, en tommestok lomme, sømlommer og funktionelle værktøjsstropper, for eksempel en hammerstrop. Knælommen er forstærket med CORDURA®-stretch materiale på ydersiden og stretch materiale på indersiden for øget bevægelsesfrihed. Blødt mesh-stretch i knæhasen for god ventilation. Ben afslutning med forstærkning på bagsiden giver effektiv beskyttelse mod slitage.

Sortimentet med 4-vejs stretch håndværker bukser og shorts i flere farver kan allerede nu købes hos vores forhandlere.

Customer service:
+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Opening hours

Monday-Thursday 08:00-16:00

Friday 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Privatlivs politik

© 2024 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes