poster
KOLLEKTIONTIL KVINDER
SE ALLE PRODUKTERTIL KVINDER

KOMPLET KOLLEKTION AF ARBEJDSTØJ TIL KVINDER I ALLE BRANCHER

Hos Blåkläder udvikler vi os konstant – det har vi gjort igennem mere end 60 år. Resultatet er arbejdstøj, der både beskytter dig og miljøet. Arbejder du udenfor i al slags vejr? Eller i farlige omgivelser? Uanset hvilke omgivelser du arbejder i, har Blåkläder det helt rigtige arbejdstøj til dig. Det gælder naturligvis også, hvis du er kvinde: Blåkläder har lavet en kollektion, der er skræddersyet til lige netop dig.

Hos Blåkläder arbejder vi efter et motto: ’Korrekt klædt på, sikkert og stilfuldt, indefra og ud’. Det gælder ikke bare for arbejdstøj til mænd, men i allerhøjeste grad også arbejdstøj til kvinder.

Siden 2016 har vi arbejdet hårdt og dedikeret på at udvikle arbejdstøj, der passer perfekt til den feminine del af arbejdsstyrken, og i dag omfatter kollektionen mere end 200 forskellige beklædningsgenstande.

Vi har fra starten udviklet og produceret alt arbejdstøj med hjælp fra verdens skarpeste eksperter: De kvinder, der arbejder i håndværksbranchen. Takket være deres helt uvurderlige feedback er Blåkläder i stand til at producere arbejdstøj med fantastisk pasform og design.

I dag tilbyder Blåkläder arbejdstøj til kvinder i alle brancher. Vi motiveres dagligt af den store udfordring, det er at udvikle sikkert, behageligt og let arbejdstøj til kvinder, uanset hvad de måtte arbejde med.

GÅ IKKE GLIP AF VORES ANDRE KOLLEKTIONERTJEK DET UD!
KLAR TIL ARBEJDSTØJ I HØJ KVALITET?FIND FORHANDLER
Customer service:
+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Opening hours

Monday-Thursday 08:00-16:00

Friday 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Privatlivs politik

© 2024 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes