poster

ANSVARLIG TRANSPORT ER DEM, DER FYLDES TIL RANDEN

Vi ved, at vores fragt sætter klimaaftryk på vores fælles jord. Vi har en aktiv, ansvarlig transportpolitik og arbejder med kun at sende containere, der er fyldt til randen, fra de fabrikker, der producerer Blåkläders arbejdstøj. Det kan vi gøre ved at samarbejde med fabrikkerne og have tjek på hele værdikæden. Dels ved at sørge for god planlægning og fremsynethed, således at vi kan fravælge dyrere og mere klimapåvirkende alternativer såsom flyfragt. Via vores veludviklede logistiksystem og automatiserede lagerbygninger i Svenljunga har vi også minutiøs kontrol med vores tøj. Det betyder, at vores kunder kan fokusere på deres virksomhed og få arbejdstøj just-in-time uden unødige ventetider eller forsinkelser. Det kalder vi bæredygtighed.

Vores plastik havner ikke i havet, det genanvendes. Vi er bevidste om diskussionerne om plastens funktion og betydning, og for os er det altid en balancegang. Den rigtige emballage beskytter vores arbejdstøj og sikrer, at det kommer frem i den ønskede kvalitet, og det gør transport, distribution og håndtering mere effektiv. Vi benytter plast af to årsager: Dels for at forhindre, at tøjet bliver beskidt under logistik, lagring og håndtering. Dels for at skabe et tørt miljø for tøjet både under fragt og lageropbevaring. Vi tilføjer også affugtere for at forhindre mug og dårlig lugt. Plastens globale fodaftryk er mindre i forhold til, at tøjet bliver forringet og skal saneres før brug. Hvis vi ikke brugte plast, ville der være risiko for mug på tøjet, så det skulle kasseres. Fremstillingsomkostningen på en plastpose er ekstremt meget lavere i forhold til, hvad det ville koste at kassere et færdigt stykke tøj. Med det perspektiv er det miljømæssigt og økonomisk mere bæredygtigt at benytte plast omkring vores tøj. Vi arbejder kontinuerligt med bæredygtig transport. Alle vores plastposer kan genbruges, og vi sender al transparent plast til genindvinding, så det ikke ender som plastikforurening i havet eller i naturen.

Vi tager også ansvar for papkasserne, der benyttes som emballage, og i dag kan 60 % af alle papkasser fra produktionen genanvendes. De får nyt liv i et cirkulært og genanvendeligt kredsløb.

Kundeservice:
+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Åbningstider

Mandag-torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

© 2023 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes