poster

ET SKRIDT NÆRMERE

STeP by OEKO-TEX® – Sustainable Textile & Leather Production – er et internationalt certificeringssystem, der arbejder for miljøvenlige produktionsprocesser, kvalitetskontrol, forbedret sundhed, sikkerhed og socialt ansvarlige arbejdsvilkår inden for tekstil- og læderindustrien. I første omgang er der fokus på miljøaspekter, men STeP adskiller sig fra andre certificeringssystemer, eftersom vurdering og inspicering også omfatter sociale og kvalitetsmæssige parametre i hele produktionskæden.
En af fabrikkerne på Sri Lanka, som producerer Blåkläders tøj, opnåede i 2020 bæredygtighedscertificeringen STeP by OEKO-TEX®. Og Blåkläders produktion på Sri Lanka var den første i hele landet, som fik certificeringen.
Efter nøje inspicering levede fabrikken mere end godt op til alle de krav, der blev stillet for at opnå STeP by OEKO-TEX®. STeP er et vigtigt parameter for at få en mere bæredygtig produktionskæde og mindske den globale miljøpåvirkning for det færdige tøj. Fabrikken kom op på niveau 3, hvilket er det højest mulige på de sociale parametre, som OEKO-TEX® har set på. Og vi ser, at karakteren er en direkte afspejling af det aktive arbejde og udviklingen af den bæredygtige produktion, der foregår. Det, der har muliggjort dette, er høj transparens i hele virksomheden med gode arbejdsforhold, retfærdig løn, frynsegoder, rimelige arbejdstider og reguleret overtid. Naturligvis uden børnearbejde, og forholdene for de unge ansatte er også på plads. Fabrikken arbejder også aktivt med forebyggelse af chikane, krænkelse og diskriminering på grund af hudfarve, køn, nationalitet, religion, alder og seksuel orientering.
På baggrund af dette kan fabrikken stolt drive en bæredygtig produktion for kunderne, de ansatte og det omgivende samfund.

Kundeservice:
+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Opening hours

Mandag-torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Privatlivs politik

© 2024 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes