poster
HVORFOR VÆLGEBLÅKLÄDER?

Blåkläder har sine rødder solidt plantet i hjertet af den svenske tekstilindustri, og med sine mere end 60 års erfaring ved den familiedrevne virksomhed næsten alt, hvad der er værd at vide om tøjproduktion.

SOCIAL ANSVARLIGHED OG BÆREDYGTIG PRODUKTION

Bæredygtighed og Blåkläder er to sider af samme sag. Derfor er vi særligt stolte af, at vores fabrikker i Myanmar har modtaget den højeste udmærkelse inden for miljømæssigt bæredygtige bygninger. Men for os i Blåkläder handler bæredygtighed om meget mere end miljøspørgsmål. Vores sociale ansvar er det, der virkelig betyder noget for os. Vi ser tryg beskæftigelse, adgang til sundhed og langsigtet støtte til de lokale samfund, hvor vi driver virksomhed, som en selvfølge.


UOVERTRUFFEN KVALITET & LIVSTIDSGARANTI PÅ VORES SØMME

Vores arbejdstøj er kendt for høj kvalitet og lang holdbarhed – det er noget, vi er stolte af. Bæredygtig beklædning er og har altid været Blåkläders særlige bidrag til verden, og derfor er vi meget glade for vores ”livstidsgaranti på sømmene”. Den afspejler vores stærke tro på vores produkter såvel som vores løfte til kunden om, at sømmene ikke går i stykker, før tøjet er slidt.


FULD KONTROL OG VÆRDIKÆDE MED FULD GENNEMSIGTIGHED

Et begrænset antal nøje udvalgte leverandører er grundlaget for gennemsigtighed og kontrol i forsyningskæden. Vi gør alt i samme ånd: arbejder i tætte relationer med vores partnere og leverandører for at reducere vores globale fodaftryk, bruger mere bæredygtig energi og er mere effektive med ressourcerne. Kun med tætte og langsigtede leverandørrelationer kan vi sikre os, at vores forsyningskæde er så åben og gennemsigtig som muligt. Vi tænker ikke i kasser, men prøver tværtimod at tænke ud af kassen.

poster
KORT OG EFFEKTIVFORSYNINGSKÆDE

Vi holder antallet af leverandører i forsyningskæden på et minimum. Nøglen til et bæredygtigt arbejde i en forsyningskæde er nemlig at have et tæt samarbejde med leverandørerne. Et begrænset antal nøje udvalgte leverandører er grundlaget for en høj grad af gennemsigtighed i forsyningskæden. Det samlede antal leverandører er under 100, hvilket vi mener er helt tilstrækkeligt. I vores branche er det ikke ualmindeligt, at virksomheder har 5-10 gange så mange leverandører.

poster
FÅ DIN PERSONLIGEWEBSHOP

Når du køber via vores unikke webshop, får din virksomhed flere fordele. Her er de tre vigtigste: mere kontrol – bedre service – højere omkostningseffektivitet.

ARBEJDSTØJ TIL KVINDER

Selvom bygge- og håndværkerbranchen længe har været domineret af mænd, har kvinder lige så meget behov for det rigtige arbejdstøj. Derfor tilbyder Blåkläder naturligvis komplette kollektioner til damer inden for alle erhverv. Som noget nyt har vi også graviditetsbukser.


VI PRODUKTUDVIKLER HVER DAG – MED VORES SLUTBRUGERE

I Blåkläders produktudvikling giver vi den fuld gas. I løbet af de sidste par år har vi udviklet 800 nye produkter, og det samlede antal produkter er imponerende 18.000 stk.

Med feedback fra verdens skarpeste eksperter – de hårdtarbejdende håndværkere, der bruger vores tøj – udvikler vi løbende vores produkter.


”Hos NCC værdsætter vi, at Blåkläder altid er på udkig efter forbedrede løsninger, men ikke går på kompromis med de fire hjørnesten: kvalitet, funktion, design og bæredygtighed. Dette giver os både innovation og sikkerhed.”

- Lene Kiil, Contract Manager hos NCC

  


DIT IMAGE ER DIT BRAND

Hvad er et fodboldhold uden klublogo? Dit arbejdstøj siger meget om, hvem du er – både som professionel og som virksomhed.

Vores Value Added Services (VAS) inkluderer blandt andet tryk, broderi og specielle tjenester såsom forlængelse eller afkortning af bukser, tilføjelse af refleks, personpakning med mere. For at sikre den højeste kvalitet laver Blåkläder Value Added Services (VAS) i eget servicecenter.


FULDAUTOMATISK LOGISTIKLØSNING OG SKYHØJ LEVERINGSSIKKERHED

Med op til tre millioner produkter på lager fordelt på 18.000 forskellige produkter og en kontinuerlig strøm af ordrer fra hele verden er logistikken en stor udfordring.
Takket være vores banebrydende og fuldautomatiske logistikløsning, kaldet AutoStore, plukker lagermedarbejderne ca. 20.000 ordrer om dagen; et tal, der kan nå op på hele 35.000 i højsæsonen. Og som om dette ikke var imponerende nok, yder Blåkläder en leveringssikkerhed på 97%. Tal, der taler for sig selv.

LAD OS VEJLEDE DIG

Lad os hjælpe dig med at finde og bruge det perfekte arbejdstøj. Alt dette er opsummeret i vores vejledning og guider.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Dem vil vi meget gerne besvare. Vil du høre mere om vores kundeunikke og personlige webshop, skal du bare ringe eller maile til os.

FIND DIN FORHANDLER

Med over 5.000 Blåkläder forhandlere over hele verden, er der helt sikkert også én i nærheden af dig. Tjek det her.

Kundeservice:
+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Åbningstider

Mandag-torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

© 2023 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes