KVALITET GENNEMSYRER ALT HVAD VI GØR

Bæredygtigt tøj med lang levetid er og har altid været modellen for Blåkläder. Vi er stolte af vores produkt forpligtelse; "Livstidsgaranti på sømme". Dette afspejler vores stærke tro på vores produkter, samt vores løfte til kunden om, at sømmene ikke vil gå i stykker, før tøjet er slidt op.
 

 

 

 

 

VORES HJØRNESTEN

De fire hjørnesten i vores produktion er
funktionalitet, kvalitet, design og bæredygtighed.


Disse værdier er dybt forankret i Blåkläders DNA
og kendetegner alt, hvad vi gør. 

 

 

 

 

Vores tøj holder hvad vi lover

Vi vælger de mest slidstærke materialer og komponenter.
Vores tøj er udstyret med 3-nåls sømme
og dobbelt materiale på udsatte områder.

 

 

 

 

 

DET ER IKKE RAKETVIDENSKAB,
DET ER BARE SIMPLE FAKTA

Tøj med lang levetid betyder ikke kun besparelser for vores
kunder, detmindsker også den miljømæssige belastning.
Høj kvalitet fører konsekvent til mindre klimapåvirkning i
forhold til transport, råvarer og andre ressourcer.

 

FRA 5 TIL 1.8

Høj kvalitet fører altid til reducerede miljøpåvirkninger, da det minimerer brugen af transport, råvarer og andre ressourcer.
Et eksempel er NCC, der reducerede sit forbrug af arbejdstøj fra 5 sæt pr. medarbejder hvert år til 1,8 da de skiftede til Blåkläder.

 

Disse tal taler for sig selv, når man tænker på, at NCC beskæftiger tusindvis af mennesker på byggepladser rundt om i hele Norden.

LANDSIGTEDE RELATIONER I ALLE LED

Blåkläders tilfælde har spørgsmålet om bæredygtighed altid handlet om et langsigtet kvalitetsarbejde i hele værdikæden. Først der får ordet en reel betydning for leverandørerne, medarbejderne på fabrikkerne, miljøet og ikke mindst brugeren af tøjet. Vores kunderelationer er også karakteriseret ved langsigtet perspektiv. Vi ser på vores kunder som en del af familien, hvor tæt samarbejde gør det muligt for os at skræddersy en løsning, der opfylder alle behov for service og rentabilitet. Lang levetid giver billigt arbejdstøj i det samlede regnestykke. Køb mindre tøj, godt for vores planet, godt for din forretning – simpelt regnestykke.

Eftersom 90% af alt Blåkläders tøj bliver produceret på få nøje udvalgte fabrikker, kan vi fokusere på, at vores komponent- og materialeleverandører opfylder kravene til bæredygtighed. Med fuld gennemsigtighed i alle led øges muligheden for at opretholde arbejdstøjets høje kvalitet gennem hele fremstillingsprocessen.