We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

NYHED! NY SERIE AF HØJTEKNOLOGISK ARBEJDSTØJ TIL ALLE SITUATIONER

NYHED! NY SERIE AF HØJTEKNOLOGISK ARBEJDSTØJ TIL ALLE SITUATIONER

Sol, regn, storm, sne og minusgrader. På kontoret, i bilen eller på byggepladsen. Moderne arbejdstøj skal være forberedt på alle livets situationer. Evolution fra Blåkläder er en ny serie af højteknologisk arbejdstøj, hvor man i valg af materiale har hentet inspiration fra ekstreme forhold og hårde opgaver.

Tilpasningen til alle situationer og hårde opgaver er styrken af denne serie af arbejdstøj. Stilrent designet tøj med høj funktionalitet og holdbarhed. – Job, familieliv og fritid er taget i betragtning, og vi ønskede at skabe en serie af arbejdstøj, der gør vores brugere forberedt på alt. Tøj, der virkelig er smart og slidstærk i alle situationer, siger René Christiansen, Country Manager Blåkläder Danmark.

Innovation er altid en del af produktudviklingen hos Blåkläder. I denne serie, har vi udfordret billedet af arbejdstøj og lavet tøj hvor udseende, mobilitet og fleksibilitet er prioriteret. – Serien har været inspireret af design og slidstyrken fra udendørs tøj. Vi har efterfølgende tilføjet holdbarhed og funktionalitet fra vores almindelige arbejdstøj. For eksempel har vi arbejdet med stræk i alle retninger, som ikke er så udbredt blandt vores produkter, siger Terés Wilbaste, produktudvikler på Blåkläder. I de isolerende lag, har vi arbejdet med et materiale, der er lavet af genbrugte plastflasker. Det har samme isolerende egenskaber som dun, men er meget mere fleksibel, fortsætter hun.

Hver eneste lille detalje i Blåkläder Evolution er nøje udvalgt på grundlag af både design og funktionalitet. Vi har bestræbt os på at få alle de praktiske elementer med, og samtidig forbedre designet.- For at give et eksempel, så er reflekserne mørke – en flot detalje i dagslys, som samtidig ses tydeligt i mørke. Materialer er omhyggeligt udvalgt til at arbejde maksimalt sammen, både på udseende og funktioner. Tøjet er åndbart samtidig med det giver varme og beskytter mod regn, forklarer Terés Wilbaste.

Blåkläder Evolution kommer i fire forskellige beklædningsgenstande, fleecejakke, insulatejakke, skaljakke og parkajakke. De kommer i farven sort med gule detaljer.

For yderligere information, kontakt venligst:

René Christiansen, Country Manager Blåkläder Danmark

E-mail: rene.christiansen@blaklader.com, tel.: +45 2177 0294

BLÅKLÄDER, et selskab indenfor arbejdsbeklædning, udvikler, producerer og sælger arbejdstøj, handsker og sko til fagfolk med høje krav til funktion, kvalitet og design. Hovedkontor og produktudvikling er i Svenljunga. Egne produktionsenheder er beliggende i Vietnam og Sri Lanka. Blåkläder AB, er med sine 14 datterselskaber i Europa og USA, en af de største spillere på markedet indenfor arbejdstøj og havde en omsætning på ca. SEK 800 mio. i 2015.