We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

JAPAN ER NÆSTE STOP FOR BLÅKLÄDER WORKWEAR

Japan er næste stop for Blåkläder Workwear

Konsekvent og langsigtet hårdt arbejde giver resultater, selv uden for Europa. Japan har nu åbnet deres øjne for Blåkläder Workwear og det svenske selskab tager sine første skridt ind i Asien. "Dette er et vigtigt skridt i vores udvikling, da vi arbejder hen imod at blive det førende globale brand indenfor arbejdstøj" siger Anders Carlsson, administrerende direktør i Blåkläder Workwear.

Opskriften på succes er en kombination af skarpt design, høj funktionalitet og den bedste kvalitet - noget, som selskabet har arbejdet konstant med i mange år.

"Relationer er vigtige for japanerne. De prioriterer at lave forretninger med langsigtede partnere, som de finder troværdige. Vores arbejde i Europa har gjort en indvirkning og muligheden for at komme ind på dette nye marked er derfor nu muligt ", siger Anders Carlsson.

Japan er et vigtigt marked i Asien, og Tokyo har påvirket mange globale tendenser - deres brug af arbejdstøj er dog anderledes i forhold til Skandinavien. Mange asiatiske lande mangler i øjeblikket viden både om sikkerhed og funktionel arbejdsbeklædning, i modsætning til en stor del af Skandinavien.

"Selv om Japan er en smule bagefter på nogle områder inden for arbejdstøjsbranchen, har de samtidig meget høje krav til kvalitet. Det er derfor et marked, der passer os meget godt" siger Anders Carlsson.

At entrere et nyt kontinent bringer også nye udfordringer. En af dem er, at Blåkläder Workwear er tvunget til at udvikle nye modeller for de asiatiske folks pasform.


"Vi er klar til en fleksibel produktion på vores egne fabrikker i Vietnam og på Sri Lanka, og vi ved, hvad det kræver at levere til forskellige fagfolk på globalt plan", siger Anders Carlsson.

Blåkläder vil rulle deres sortiment ud i Japan i efteråret 2016.

For yderligere information, kontakt venligst:

Anders Carlsson, CEO Blåkläder Workwear

E-mail: anders.carlsson@blaklader.com, telefon: +46 733 905 454

Kalle Larsson, Marketing Manager Blåkläder Workwear

E-mail: kalle.larsson@blaklader.com, telefon: +46 702 187 333