We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

HÅNDVÆRKERBRANCHENS KVINDER STÅR BAG "TEAM BLÅKLÄDER HARDWORKING WOMEN" I TOUGHEST 2017

HÅNDVÆRKERBRANCHENS KVINDER STÅR BAG ”TEAM BLÅKLÄDER HARDWORKING WOMEN” i TOUGHEST 2017

Attitude, mod og kampånd er lige så vigtig som styrke og smidighed i Toughest – Nordens hårdeste forhindringsbane. Uanset køn, handler det om at udfordre sig selv. Som hovedsponsor af Toughest 2017, laver Blåkläder ”Team Blåkläder Hardworking Women”, som består af håndværkerbranchens kvinder ved konkurrencerne i Malmø, Oslo og København.

I 2016 var der i Sverige og Norge kun 35 procent kvinder, der deltog i sporten OCR, som Toughest er en del af. I Danmark, Holland og UK var det endnu færre, kun 25 procent. En tendens, som Blåkläder gerne vil udfordre.
- Alle i håndværkerbranchen har en indre hårdhed, der er værd at udfordre i Toughest, siger René Christiansen, Sales Manager Blåkläder Danmark. Derfor vil vi i år satse på, at et af vores egne hold kun består af håndværkerbranchens kvinder, fortsætter han.

Holdet vil blive navngivet "Team Blåkläder Hardworking Women" og vil deltage i Toughest i Malmø, Oslo og København. Holdet vil primært bestå af Blåkläders kvindelige testpiloter, men der vil også være mulighed for andre kvinder fra branchen for at deltage.

– I OCR starter mænd og kvinder på samme bane. Balance, smidighed samt styrke i forhold til kropsvægt er den samme, uanset køn. Hvorimod bære- og løftemoment med styrke naturligvis vil afvige mere. Vigtigt at huske er, at Toughest handler lige så meget om mod og mental styrke, siger Adam Feldt, en af grundlæggerne af Toughest.

Det er tredje år i træk, at Blåkläder er hovedsponsor af Toughest. Og igen i år vil deltagerne stifte bekendtskab med den berygtede rampe, som er konkurrencens hårdeste forhindring. Blåkläder vil være til stede under samtlige events, hvor de besøgende kan teste virksomhedens slidstærke håndværkerbukser i konkurrencen ”Hæng-i-buksen”. Desuden kan man købe eksklusivt tøj fra Blåkläder med Toughest logo på deres stand.

– En vigtig del af vores sponsorat er også, at vi er hovedleverandør af arbejdstøj til hele teamet, som opbygger og nedtager banerne under Toughest turnéen. Da der er mange kvinder, der arbejder bag kulisserne, vil vores nye damekollektion vise sig rigtig nyttig, siger Peter Mönhage.

Toughest 2017 starter sin turné d. 15. april i Amsterdam.