We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

BLÅKLÄDER ÆRER ALLE NATURAL BORN WORKERS

BLÅKLÄDER ÆRER ALLE NATURAL BORN WORKERS!

I dag bliver kataloget 2016 fra Blåkläder lanceret! Denne gang, fokuserer virksomheden på alle de mænd og kvinder rundt om i verden, som hver dag udfører udfordrende opgaver i hårde, men spektakulære omgivelser, som om de var født til opgaven – Natural Born Workers!

I forbindelse med lanceringen af kataloget, frigiver Blåkläder også en film, hvor man kan følge nogle at de Natural Born Worker i deres hverdag. Blandt andet ser vi svævebane tekniker Christian, der har Stubai gletcheren i Østrig som sin arbejdsplads, en gletcher som Christian kender ud og ind, og hvor den daglige lavinesprængning er mere eller mindre almindeligt. Projektleder, Terje fra Norge, beskriver sit arbejde i ekstreme omgivelser som en drengedrøm der er gået i opfyldelse. Selv Herbert, værktøjsmager fra Østrig, fremhæver hans store interesse for håndværk og alle de daglige udfordringer, der konstant udvikler ham.

”Det er disse inspirerende mennesker, som er solide i deres overbevisning om, at arbejdet bliver gjort rigtigt, og som har den faglige stolthed dybt i deres DNA, der fortjener opmærksomhed – noget, vi ønsker at give dem alle sammen med dette års katalog”.

Kalle Larson, Marketing Manager, Blåkläder.

Kataloget for 2016 indeholder dette års hotte nyheder, troværdige og opdaterede klassikere og unikke kombinationer af holdbare materialer, funktionalitet, komfort og design.