We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

HVEM ER BLÅKLÄDERS FØRSTE TESTPILOTER?

Vi har nu udvalgt vores testpersoner, som denne gang kommer fra Sverige, Danmark og Holland, og de vil starte med at afprøve vores kommende malerbukser. Kvinderne vil bruge bukserne i en aftalt periode og vil så give os deres personlige feedback omkring pasform, funktionalitet, design og holdbarhed.

Testpersonernes vigtige feedback vil blive taget til efterretning, og de sidste tilpasninger vil blive foretaget, inden bukserne sættes i produktion. Vores mål er, at lancere bukserne i løbet af sommeren 2017.

HVEM ER TESTPILOTEN ELISABETH MYHRMAN?

Jeg arbejder som dekorationsmaler og har min egen forretning. I løbet af årene har jeg prøvet alle mulige slags bukser, og jeg har virkelig haft svært ved at finde nogle, som har en god pasform på mig. Jeg har været nødt til at købe bukser, der var for store og for lange… Så det er meget vigtigt for mig, at deltage i og bidrage til udviklingen af gode, holdbare, pæne og praktiske bukser til kvinder!

Jeg er meget tilfreds med bukserne! De føles godt og strammer ingen steder. De er ikke for løse i benene, og jeg kan bevæge mig omkring uden problemer. De er endda også pæne!, siger testpilot Elisabeth Myhrman.


HVEM ER TESTPILOTEN THERESE MARTELEUR?

Jeg har haft min egen virksomhed siden 2012. Arbejdstøj har altid været et problem for mig, lige siden jeg begyndte at arbejde som maler. Jeg har altid valgt en lille herrestørrelse, som har resulteret i en dårlig pasform. Og det er meget vigtigt for mig, at være iført rigtigt arbejdstøj! Det var helt naturligt for mig, at melde mig som testperson, da jeg på denne måde kan få indflydelse på kvindernes fremtid i denne branche. Jeg var meget glad for at blive udvalgt som en af testpersonerne!

“Jeg kan rigtig godt li’ de nye malerbukser fra Blåkläder. De har gode lommer med plads til meget værktøj. De andre damemodeller, jeg har prøvet, har altid manglet lommer. Jeg kan også godt li’, at der er elastik i taljen”, siger testpilot Therese Marteleur.

HVEM ER TESTPILOTEN LIEKE BOS?

Jeg har arbejdet som maler i næsten tre år, og har i al den tid brugt malerbukser, som er lavet til mænd. Herremodellerne er alt for brede i benene, da jeg er nødt til at bruge to størrelser større end normalt, for at kunne få bukserne op over mine hofter og min bagdel. Jeg vidste med det samme, at jeg gerne ville være testpilot, da jeg så Blåkläders opslag på Facebook!

“Benene ser normalt enorme ud på mig, da jeg er nødt til at bruge bukser, der er to størrelser for store. Disse bukser passer perfekt alle steder”, siger testpilot Lieke Bos.