We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

DU VIL MED SIKKERHED VÆRE LET PÅ TÅ!

DU VIL MED SIKKERHED VÆRE LET PÅ TÅ!

Sikkerhedssko er lavet for at beskytte dine fødder mod forskellige typer af risici, som de er udsat for dagligt. Det er dog mere reglen end undtagelsen, at sko med beskyttelse anses for tunge og besværlige. Med deres nye sko kollektion, ønsker Blåkläder at bevise at det er muligt at udvikle en sko, der er let og fleksibel uden at gå på kompromis med den nødvendige sikkerhed.

”Vi ønskede at udfordre os selv og troen på, at en klassisk sikkerhedssko skulle være tung og klodset. Nu er det lykkedes at kombinere sikkerhed, en følelse af lethed, komfort og fleksibilitet på en fantastisk måde. Vi er stolte af resultatet og ved, det er den rigtige vej at gå”.
Johan Sundquist, Produktchef hos Blåkläder.

Kollektionen lanceres forår 2016 og vil omfatte 2 par fleksible og lette sikkerhedssko med høj komfort og optimal beskyttelse.

Blåkläder ønsker at kunne tilbyde sikkerhedssko til professionelle håndværkere på alle områder. Vi kender vores marked og stræber altid efter at udvikle og levere det, som vores kunder ønsker.

Alle sikkerhedssko fra Blåkläder er udviklet i nøje udvalgte materialer, således at dine fødder altid er beskyttet på den bedst mulige måde.

Du finder skokollektionen fra Blåkläder hos udvalgte forhandlere forår 2016