poster
VI SIGER NEJ TIL KEDELIGE TING

TJEK Blåkläders nye Company Movie!

HVORFOR VÆLGE
BLÅKLÄDER?

Med rødderne solidt plantet i hjertet af den svenske tekstilindustri, har Blåkläder en lang og stolt historie med produktion af Arbejdstøj.
Vi prøver, fejler og lærer. Vi tager de svære valg og de upopulære beslutninger.
Vi siger nej – så du ikke behøver det.

HER ER HVORFOR:

VI FORBEDRER ARBEJDSLIVET

Vi er dybt forankret i Skandinaviens autentiske arbejderkultur, kendt for sine hårdtarbejdende mennesker og de barske miljøer. Blåkläder har accepteret udfordringen om at forbedre arbejdslivet for professionelle håndværkere – både mænd og kvinder, der bygger vores samfund. Tomme for tomme. Søm for søm.

VI SAMARBEJDER MED  VORES KUNDER

I Blåkläders egen produktudvikling arbejder vi for fuld skue. Over 1200 nye produkter har set dagens lys i løbet af de sidste par år. Det er dog noget vi aldrig selv kunne have gjort. Vores slutbrugere er de vigtigste produktudviklere, og de har været venlige nok til at hjælpe os. Præcis som det skal være.

VERDEN HAR BRUG FOR FÆRRE STYKKER TØJ

Vores faste overbevisning er, at verden ikke ville have gavn af at reducere mængden af produceret tøj til fordel for tøj af højere kvalitet. Innovativ tænkning og langsigtet brug vinder altid i sidste ende. Vi siger nej til hurtige penge, forhastede beslutninger, midlertidige løsninger og hurtige nødløsninger. For os er det den eneste langsigtede bæredygtige vej frem.

"BANEBRYDENDE LAGERSTYRING OG SKYHØJ PRÆCISION"

Takket være vores banebrydende og fuldautomatiske logistikløsning kaldet AutoStore, plukker lagerpersonalet omkring 40.000 beklædningsdele om dagen, et antal der kan stige til 45.000 i løbet af sæsonens spidsbelastninger. Og som om dette ikke var imponerende nok, giver dette en leveringssikkerhed på skyhøje 97%. Tal, der taler for sig selv.

TRE GANGE LÆNGERE LEVETID

Fra Blåkläder får du en beklædningsdel, der har en levetid der er tre gange længere end produkter af lavere kvalitet. Du får også et stykke tøj, der er produceret i en bæredygtig og gennemsigtig produktion. Vi tør godt påstå, at nøglen til dybtgående, bæredygtigt arbejde i en forsyningskæde er at have tætte relationer og adgang til alle leverandører.

GÅ ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

Vores arbejdstøj er kendt for at holde længe og overleve i de hårdeste miljøer, og det er noget vi sætter vores største ære i. Langtidsholdbart, bæredygtigt tøj er og har altid været modellen for Blåkläder, og derfor sætter vi en ære i vores engagement; ”Livstidsgaranti på sømmene”.

ALLE MODELLERNE, STØRRELSERNE & FARVERNE

Et af Blåkläders vigtigste aktiver er vores omfattende lager med en betydelig variation af modeller, størrelser og farver. Vi har altid en tilstrækkelig lagerbeholdning, der er klar til at blive sendt ud til enhver destination efter dit ønske, og normalt afsender vi ordren dagen efter den er modtaget.

TIL HÅRDTARBEJDENDE KVINDER

Selvom branchen længe har været domineret af mænd, er der absolut ingen tvivl om, at kvinder har ret til de samme muligheder i forhold til arbejdstøj. Derfor kan vi hos Blåkläder stolt slå fast, at vi tilbyder komplette kollektioner til kvinder inden for alle brancher. Vi har endda også graviditetsbukser.

Bæredygtighed ligger i Blåkläders DNA. Vi er særligt stolte over, at vores fabrikker i Myanmar er blevet tildelt LEED Platinum status, den højeste klassificering i LEED Green Building Certification for miljømæssigt bæredygtige bygninger. Men for os hos Blåkläder handler bæredygtighed om mere end miljøspørgsmål. Vores sociale ansvar er det, der virkelig definerer os. Vi ser sikker beskæftigelse, adgang til sundhedspleje og langsigtet støtte til de samfund, hvor vi opererer, som et spørgsmål af yderste vigtighed.

SOCIALT ANSVAR & BÆREDYGTIG PRODUKTION


FUNKTION

KVALITET

DESIGN

BÆREDYGTIGHED

VORES HJØRNESTEN – BETYDER ALT

Vi tror stærkt på vores værdier og principper, og vi bestræber os på at virkeliggøre dem hver eneste dag, hele året rundt. Vi kalder dem vores hjørnesten; kvalitet, funktion, design og bæredygtighed. Vi er passioneret omkring dem, vi tror på dem, står inde for dem og lever efter dem 24/7 – 365 dage om året. Uden hjørnestenene i Blåkläder er vi ingenting.


THE MOVIE

This content cannot be shown due to your cookie settings. In order to access the content you need to update your settings and allow marketing cookies Her
Kundeservice:
+45 98 33 77 11

BLÅKLÄDER WORKWEAR APS

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

Åbningstider

Mandag-torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Besøgsadresse

JUELSTRUPPARKEN 10 A, 1. SAL

9530 Støvring, Danmark

© 2023 BLÅKLÄDER AB. Alle rettigheder forbeholdes