We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

Med en fælles indsats i fokus

Hvordan vi på Blåkläder arbejder for at reducere de miljømæssige konsekvenser af vores aktiviteter er beskrevet i vores miljøpolitik. Men der er også simple miljørigtige muligheder for dig der bruger Blåkläder's produkter.

Overvej for eksempel at vaske tøjet efter vaskanvisningen. Vask gerne i lave temperaturer, fordi høje temperaturer er energiintensive, og derfor bør du ikke vente, indtil tøjet er for snavset. Hvis tøjet ikke er snavset, luft det blot i første omgang. Brug venligst miljømærkede vaskemidler, og være sikker på ikke at overdosere.

Når tøjet er slidt og bør udskiftes, pas på ikke at blande dem med andre industrielle eller byggeaffald. Slidte tekstiler kan gå til forbrænding. Hvis du vil være helt sikker på, at der tages hånd om miljøet på bedste vis, kan du sende dem retur til Blåkläder. Det sortere tøjet og derefter sender det til forbrænding og energiudnyttelse. Vores kundeservice kan fortælle dig mere om retursystemet.


Ved spørgsmål eller mere information, kontakt venligst:
kundeservice@blaklader.com
+45 98337711