EN HYBRID MED KOMFORT OG VARME

EN HYBRID MED KOMFORT OG VARME

Blåkläders Hybrid jakke er en perfekt kombination af optimal komfort, fremragende pasform og varmende effekt. Det passer perfekt nu, hvor temperaturen hurtigt falder!

Årsagen til, at du kan kalde jakken en hybrid, er dens blanding af materialer og funktioner, smart fordelt i forskellige zoner over hele jakken.
Ærmer og sider er i et blødt, let, vindtæt og vandafvisende softshell materiale, der ikke kun giver dig beskyttelse mod kølig vind og regn. Takket være den gode åndbarhed på softshellområderne, giver det dig også mulighed for at være aktiv ude at svede for meget. Jakken har forlænget ryg for ekstra komfort.

Hybridjakkens torso har en varm Thermore® ECODOWN foring, der er fremstillet af genanvendte PET-flasker. Dette giver optimal varme når det er mest nødvendigt. Jakken kan købes i tre farvekombinationer sort/gul, sort/rød og sort/mørkegrå.

Blåkläders hybrid jakke er perfekt nu hvor temperaturen falder. Den optimale komfort, fremragende pasform og varmende effekt får jakken til at skille sig ud fra mængden.

Se den HER