By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy here.

VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP!

Vi er sandsynligvis mange, der genkender os selv med alle disse halvfærdige løsninger såsom elastik over knappen, og at skulle købe bukser som er 3 størrelser for store for at der er plads til den  gravide mave, men som på bekostning af maven, hænger som et telt over balder og lår. Nok af disse løsninger, der stadig ikke virker! Nu har vi brug for din hjælp i udviklingen af vores første graviditets bukser - vi vil have dem til at være præcis som du ønsker!

Graviditetsbukserne vil, til at begynde med, være tilgængelige i 2 modeller, High Vis bukser klasse 2 og service bukser. Bukserne er i et stretch materiale og designet er neutralt med de samme funktioner som de oprindelige modeller i kategorien. Graviditetsbuksen findes i fem størrelser, XS-XL og hver størrelse kan forlænges, så de også passer til kvinder med længere ben.

Vi vil løbende kontakte testpiloter i hele rekrutterings perioden, som slutter i juni 2019. Bukserne vil være tilgængelige i vores sortiment i begyndelsen af 2020.

Din feedback er yderst vigtig!

Hvilken størrelse bruger du?
Bukserne er i 100% stretch og er normale i størrelsen. Hvis du ønsker en stram model, anbefaler vi at du vælger en størrelse mindre, en du normalt bruger.Hvilke bukser vil du gerne teste?


Ja, jeg vil være testpilot!
Fornavn
Efternavn
E-mail
Verificer e-mail
Virksomhed
Adresse
Postnummer
By
Jeg er enig i, at Blåkläder bruger mine kontaktoplysninger til at sende mig yderligere oplysninger